Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi yeni görevine başladı

"Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne atanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Adnan Budak, yeni görevine başladı.

Yaklaşık bir yıldır Bitlis Devlet hastanesinde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Adnan Budak, hastanenin başhekimliğine getirildi.

Budak, gazetecilere makamında yaptığı açıklamada, görevde oldukları süre zarfında hastaneye gelen hastaların en iyi şartlarda sağlık hizmeti alabilmelerini sağlamak amacıyla çalışacaklarını söyledi.

Kalite ve hasta memnuniyetini üzerine daha güzel projeler yapacaklarını ifade eden Budak, şöyle konuştu: “Bize bu görevi laik görenlere teşekkür ederim. Asıl hedefimiz hasta memnuniyetini ve kaliteyi artırmak. Bölgenin insanı olmamız bizim için en önemli avantajdır. Bölgenin hassasiyetini biliyoruz, farkındayız. İnşallah bize verilen bu görevi layıkıyla  yapmaya çalışacağız. Hastanemizin fiziki olarak bir eksikliği yok. Amacımız hastanemize gelen her hastayı memnun etmek.” (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Çin'de Kanadalı bir iş adamından haber alınamıyor