İdari ve Mali İşler Müdürlüğü

serkan uslu.jpeg

Serkan USLU
                                                                                                                        İdari ve Mali İşler Müdürü

1990 yılında Bitlis Mutki İlçesinde doğdu. İlk, orta, lise öğrenimini Mutki de tamamladı.2013 yılında Bitlis Devlet Hastanesine memur olarak atandı. Bitlis Eren Üniversitesi muhasebe ve vergi uygulamaları bölümü bitirdi. Anadolu Üniversitesi işletme bölümü ve Anadolu üniversitesi Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümünden mezun oldu.2019 yılında Hizan İlçe Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür yardımcılığına atandı.2023 yılı başlarında Bitlis İl Sağlık Müdürlüğünde mali uzman olarak görev yaptı. 19.07.2023 tarihinde Bitlis Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğüne atandı. Evli 2 Çocuk Babası.