Bitlis ilinde bir ilk olarak gece poliklinik hizmeti.
16 Mart 2024

1
2

Bitlis ilinde bir ilk olarak gece poliklinik hizmet veren Bitlis Devlet Hastanesi doktor sayısı arttırılarak akşamları 5 branşta poliklinik hizmeti veriliyor.
Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Serhat GÖÇÜNCÜ, Ramazan dolayısıyla, gündüz poliklinik hizmetlerine ek olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dâhiliye, Ortopedi ve Enfeksiyon Hastalıkları polikliniklerinde akşam da hizmet verileceğini söyledi.
Başhekim Uzm. Dr. Serhat GÖÇÜNCÜ, "Ramazan Ayında acil serviste oluşabilecek yoğunlukları önlemek ve hastalarımıza daha iyi bir sağlık hizmeti sunmak için hastanemizde iftardan sonra 5 branşta poliklinik hizmeti verilecek. Bu uygulamayla gün içerisinde hastaneye gelemeyen vatandaşlarımız, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini sağlamak için hayata geçirdik." dedi.