29 Mart 2024

Bitlis Devlet Hastanesinin Düzenlemiş olduğu yılın Doktoru ve Hemşiresi ödül ve iftar yemeği programına il sağlık müdürü Uzm. Dr. Mustafa EKİCİ, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet ŞENGÖNÜL, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr.Sinan DURMUŞ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Maşallah KINAY, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Yılmaz UZUN, Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Serhat GÖÇÜNCÜ, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Mehmet AYDIN, Başhekim Yardımcısı Mahsum KANDEMİR, Başhekim Yardımcısı Ecz. Emre GÜNAY, Başhekim yardımcısı Dr.Zübeyir DALGIÇ,İdari Ve Mali İşler Müdür’ü Serkan USLU, Sağlık bakım Hizmetleri Müdürü Cennet AÇIKYOL ve idari birim amirleri ve personellerin katılımı ile gerçekleştirildi.

iftar
iftar1